R+CO
Acid Wash Cleansing Rinse

I lager Fri frakt Redo att skickas
329 kr
329 kr
Variant : 177 ml
Passar ihop med
Beskrivning

R+CO Acid Wash Cleansing Rinse

Ibland behöver man djuprengöra håret ordentligt och återställa det till dess naturliga tillstånd. R+CO Acid Wash Cleansing Rinse är en äpplecidervinäger-baserad rengöring perfekt för att effektivt rengöra håret utan att kompromissa med naturliga oljor eller färg. Den gör håret mjukt, lugnar hårbotten och ger exceptionell glans.

  • Bra för: För alla som älskar torrschampo/stylingprodukter och som smidigt vill återställa håret till dess balans och glansfulla tillstånd.
  • Doft: En frisk, jordig komposition med noter av siciliansk citron, tangerine, eukalyptus, grönt te, trämossa och krispig amber.
  • Kombineras gärna med: Television Perfect Conditioner, High Dive Moisture+Shine Crème och One Prep Spray.

Nyckelingredienser

  • Äpplefruktextrakt, skyddar hår och hårbotten från slitage och fungerar som naturlig exfoliant.
  • Aloe vera, återfuktar hår och hårbotten. Ger glans samt verkar stärkande.
  • Tamanuolja, innehåller essentiella fettsyror och näringsämnen. Främjar till en optimal hårbotten, stärker och ger nytt liv och glans.

Innehåll: 177 ml

Användning

Blöt håret. Tryck försiktigt ut Acid Wash direkt i hårbotten med hjälp av flaskans munstycke. Massera in och låt verka i 1-3 minuter. Skölj noggrant. Kan också användas som ersättare för schampo, eller för både schampo och balsam som en co-wash.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.