Living Proof
No Frizz Humidity Shield

Ej i lager Fri frakt från 199kr
289 kr
289 kr
Variant : 188 ml
Beskrivning

Living Proof No Frizz Humidity Shield

En viktlös spray som blockerar fukt till 100 %. Living Proof No Frizz Humidity Shield förebygger och reducerar friss och fungerar för alla hårtyper, i alla lägen, överallt. Antistatiska egenskaper och UV-skydd. No Frizz Humidity Shield är en viktlös spray för applicering på torrt hår.

Den blockerar fuktighet även när den når 100 % och förhindrar och åtgärdar de första tecknen på friss. Innehåller Living Proof's patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) samt utjämnande mjukgörare.

  • Ger 6x mer fuktskydd fungerar på torrt hår när som helst, var som helst
  • Levererar viktfritt skydd utan beläggningar, så den kommer inte att tynga ner ditt hår
  • Skyddar mot skadliga UV-strålar och har anti-statiska egenskaper

No Frizz Humidity Shield är idealisk för alla hår och stilar. Den är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 188 ml

Användning

Sektionera håret och spraya jämnt, sektion för sektion, från 10-25 cm avstånd. Jämna till håret med händerna eller kamma igenom för att tämja friss. Spraya Humidity Shield på torrt hår som en touch-up eller som ett sista steg i din stylingrutin innan du går ut genom dörren.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.