Remington
PRO-Air AC Compact

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : AC5911 Hair Dryer
Beskrivning

Hårfönen AC5911 Pro Air Kompakt har en stark AC-motor med lång livslängd. Den är utrustad med en äkta jongenerator som motverkar statisk elektricitet och ger ett jämnt värmeflöde. Lättviktsfön som endast väger 780 g för smidig användning. Varje gång du använder hårtorken utsöndras miljontals vårdande joner i ditt hår och ger ett härligt glänsande och mjukt resultat. Och Keratinet som är en naturlig essentiell ingrediens som gör håret starkt och friskt.

AC5911 har en 2200 W effekt och tre värme- och två hastighetsställningar samt äkta kalluftsläge som fixerar frisyren. Ett volym munstycke och ett extra smalt munstycken på 7 mm medföljer för maximal koncentration av luftflödet vid torkning och styling. Hårfönen har upphängningsögla och galler som är löstagbart för enkel rengöring. Du får 5 års garanti från Remington på denna produkt!

OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

• Remington har alltid 100 dagar öppet köp och +1 års garanti på hela soritmentet (Ej tillbehör)

Upptäck mer som PRO-Air AC Compact

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.