Dafni
Dafni

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Hair Straightening Ceramic Brush
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

DAFNI Hair Straightening Brush - för ett vackert, rakt hår på ett lätt, tidseffektivt och skonsamt sätt! Denna plattångsborste hjälper till att göra ditt hår vackert rakt med en slät, glansfull finish oavsett om du har lockigt, vågigt, frissigt eller flygigt hår.

DAFNI Hair Straightening Brush värms upp till 185°C på några sekunder och distribuerar värmen jämnt över håret för att vara så skonsam som möjligt och för att du enkelt ska kunna kontrollera volym. Du behöver inte dela upp håret i sektioner, borsta det bara precis som vanligt med DAFNI och få ett rakt, vackert och frissfritt hår. Den sparar tid och ger ett otroligt resultat.

Specifikationer
  • Värms upp till 185°C på några sekunder.

  • Borstar håret platt & frissfritt.

  • Passar alla hårtyper, oavsett om du har lockigt, vågigt, frissigt eller flygigt hår.

Stängs av till Standby-mode om den varit på samt oanvänd i 15 minuter. Värmeytan börjar sedan att kylas ned. Lamporna stängs av samtidigt med 3 pip. Om produkten är inpluggad i kontaktuttag kommer produkten att lysa rött tre gånger varannan minut för att påminna om att dra ut den ur väggen.

Användning

Använd endast på torrt, borstat hår. Borsta håret långsamt och var noga med att håret når djupt in i borsten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.