ghd
Platinum+ Styler

Ej i lager Fri frakt från 199kr
2599 kr
Nyhet
2599 kr
Variant : Pink Limited Edition
Beskrivning

3 EUR för varje såld produkt från denna puderrosa kollektion doneras till Breast Cancer Research
TA KONTROLL NU - UNDERSÖK DIG SJÄLV VARJE MÅNAD
Introducerar ghd gold styler i en limiterad upplaga i puderrosa för att göra det möjligt för kvinnor överallt att ta kontroll och undersöka sig själva för att bekämpa bröstcancer. ghd gold är den perfekta go-to stylern - det är bevisat att den levererar slätare, smidigare hår som ser mer hälsosamt ut*. Salongsresultat från rot till topp, ghd gold är utrustad med dual-zone teknologi för att säkerställa att den optimala stylingtemperaturen på 185 grader bibehålls över hela plattorna, utan att äventyra hårets hälsa. Då den är utrustad med två av nästa generationens värmesensorer för att övervaka värmedistributionen i plattorna, kan du snabbt och enkelt ändra din styling.

 

De konturerade flytande plattorna gör så att håret enkelt och snabbt kan passera genom verktyget för ett slätt resultat utan friss. Med den rundade cylindern så kan du snabbt och enkelt styla allt ifrån beach waves, till eftertracktade lockar och super eleganta frisyrer med samma glans som på hårsalongerna. Med en uppvärmningstid på 25 sekunder och med en strömkabel på 2,7 meter är denna lyxiga styler en självklarhet i styling kittet.    Ta kontroll över din kropp och kvinnlighet med denna limiterade upplaga av ghd gold styler i puderrosa.  

 

*I ett konsumenttest med 128 personer höll avsevärt fler konsumenter med om att ghd gold® är bättre än ghd V® styler när det gäller att ge ett slätare, smidigare, glansigare hår som ser sundare ut.
ghd gold styler


* Värmeresistent fodral för plattorna
* Dual-zone-teknologi: två värmesensorer av den nya generationen istället för en; säkerställer optimal värme från rot till topp för ett smidigare och slätare hår som ser sundare ut*
* Optimal stylingtemperatur vid 185 °C: en varmare temperatur skadar håret och vid en kallare temperatur får du inte ett optimalt stylingresultat.
* Smidiga, konturerade flytande plattor:  glider smidigt genom håret för snabb styling utan frissighet och samma glans som på hårsalongerna.
* Snygg design med rundad cyliner: för mångsidig, smidig styling som går snabbt och enkelt.
* Skyddande fodral för plattorna: så att du kan ta med dig stylern vart du vill.
* Automatisk avstängningsfunktion som aktiveras när produkten inte har använts på 30 minuter.
* Universalspänning: för enastående prestanda var du än är i världen
* Strömkabel med professionell längd på 2,7 m
* 25 sekunders uppvärmningstid: för snabb och enkel styling
* 2 års garanti från tillverkaren
* Varans äkthet garanteras

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.