L'Oréal Professionnel
Steampod

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 861 kr

2584 kr 3445 kr

Du sparar 861 kr

2584 kr 3445 kr

Variant : Professional Steam Styler
Beskrivning

Vanliga frågor

Håret är inte platt som det ska:
 • Har du använt plattången i rätt riktning?

 • Har du valt rätt temperatur?

 • Kommer det ånga från plattången? Om inte så behöver du troligtvis fylla på vattenbehållaren. Se mer information i medföljande instruktionsbok.

 • Har du placerat vattenbehållaren korrekt? Sätt vattenbehållaren på basenheten (vågrät rörelse), tills du hör ett klick.

 • Håller plattången rätt temperatur? Vänta tills siffran för vald temperatur inte blinkar längre.

 • Kontrollera att ångslangen inte är böjd.

Det syns ingen ånga:

I en mycket fuktig miljö kan det hända att ångan inte syns men den är lika effektiv ändå.

Plattången blir inte varm:
 • Har du kontrollerat så den inte är i energisparläge? Plattången stängs automatiskt av efter en timma utan användning, sätt på den på nytt genom att trycka länge på on/off-knappen.

 • Har du satt i strömsladden och tryckt länge på on/off-knappen för att sätta på plattången?

Om du inte lyckas ändra temperatur på plattången:

Plattången är förmodligen i låst läge (ett hänglås visas på skärmen). Lås upp den genom att trycka länge på + eller -.

Den övre plattan är lös:

Detta är helt normalt då plattången är försedd med rörlig platta som ger en effektivare utslätande effekt.

Plattången läcker vatten ur ånghålen:

Lämna in plattången på ett godkänt servicecenter.

Användning

L'Oréal Professionnel Steampod White

Rowenta gått ihop med L'Oréal Professionnel och skapat en högteknologisk plattång med ångfunktion - L'Oréal Professionnel Steampod! Denna professionella plattång har ett jämnt flöde av ånga och tillsammans med L'Oréal Professionnels speciellt framtagna hårvårdsprodukter ger den ett platt hår enkelt och smidigt, med hållbar effekt.

Ditt hår blir perfekt platt med en fantastisk glans. Den anodiserade beläggningen på plattorna ger ett skydd mot repor och erbjuder då optimal glans, och de dubbla plattorna ger ett likformigt tryck oavsett hårslingans tjocklek. Den löstagbara kammen hjälper till att sprida ut håret över plattan för maximalt resultat - för ett fantastiskt, glänsande och platt hår!

 • Passar alla hårtyper.
 • Högt & jämnt ångflöde: konstant ångflöde (3,5 g/minut) från rötterna till topparna.
 • Ultrafunktionell kontrollpanel: 5 värmelägen mellan 140°C-210°C så du kan anpassa efter din hårtyp med temperaturminne.
 • Smalare, lättare & enklare att använda än originalet.
 • Dubbla plattor.
 • Ångslang & hål för ånga.
 • Digitalskärm.
 • Strömsladd.
 • Instruktionsbok medföljer.
Hur fungerar vattenbehållaren?

Ta av och fyll på vattenbehållaren (fyll inte på vatten i behållaren när den står på basenheten). Innan du fyller på vatten måste du se till att patronen sitter på plats i vattenbehållaren, ta av vattenbehållaren från basenheten (vågrät rörelse), lyfta på locket och fylla på vatten till högsta tillåtna nivå. Sätt tillbaka vattenbehållaren på basenheten (vågrät rörelse), tills du hör ett klick. Du kan använda vanligt kranvatten, men kontrollera vattnets hårdhet. Om hårdheten överstiger 9°F bör du använda avmineraliserat vatten från handeln. Se mer information i medföljande instruktionsbok.

Fungerar plattången?

Under användning bör du kunna se att ånga pyser ut ur plattången och höra ljudet av ångan. Om du ej ser någon ånga eller hör något betyder det att vattenbehållaren måste fyllas på. Då tar det cirka 1,5 minuter innan det strömmar ut ånga ur plattången på nytt.

Första användningen:

Sätt i strömsladden i vägguttaget. Starta plattången genom att trycka länge på knappen on/off. LCD-skärmen tänds automatiskt. Välj önskad temperatur för ditt hår med +/- knapparna. Tryck på - när du vill sänka temperaturen, och + när du vill höja. Det tar cirka 1,5 minut innan apparaten är tillräckligt varm. Se vilken temperatur som passar din hårtyp i medföljande instruktionsbok. Temperaturnivån blinkar under uppvärmingstiden, och fixeras när vald temperatur uppnåtts. Börja med att hålla tången ständ tills dess att ångan pyser ut.

Börja behandla håret genom att dra plattången en eller två gånger över hårslingan. Dra sakta så att ångan hinner nå in i hårslingans mitt. Plattången måste användas i pilarnas riktning (kammen ska alltid vara nedtill). Kläm ihop plattången runt hårslingan och låt den sakta glida från rot till topp så ångan sprids över hela hårslingan. Häng inte upp plattången i ångsladden. De speciellt framtagna produkterna i Steampod-serien rekommenderas under användning.

Stäng alltid av apparaten och låt den svalna innan du rengör den.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt