Foreo
Luna 2

(16 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Normal Skin
Kampanj

Vid köp över 999 kr får du nu denna gåva!

Beskrivning

LUNA™ 2 for Normal Skin är en innovativ hudvårdsprodukt som med sin optimerade design att skapa en djupare och mer effektiv rengöring för dig med normal hudtyp. LUNA 2 har 8000 T-Sonic™ pulseringar vilket ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort smuts och olja från huden. Denna rengöringsborste har en anti-aging-funktion som hjälper till att gör fina linjer och rynkor mindre synliga och gör att huden ser fastare ut.

Tack vare de härliga vibrationerna som hjälper till att öka blodcirkulationen och silikon-pluppar erbjuder LUNA™ sofistikerad ansiktsrengöring som ljusar upp huden samt reducerar och förebygger tecken på åldrande. Med regelbunden användning hjälper den till att ge dig en fräschare, mer strålande hud från start, samt ger din hud ett mer ungdomligt utseende.

Vad är skillnaden på LUNA & LUNA™ 2?

LUNA™ 2 är en uppdaterad, förbättrad version av originalet. Den har bl.a 40% större borsthuvud vilket gör att du kan uppnå en mer effektiv rengöring. Det flexibla borsthuvudet kan böja sig 20 grader längre och följa hudens kurvor bättre för att låta borstens silikontoppar att nå varje kontur av ansiktet för att minska risken för att något område inte blir rengjort.

LUNA™ 2 har 26% längre silikontoppar, för att ge mer flexibilitet när den kommer i kontakt med huden. Den har 2 gånger så kraftfull motor och 12 hastigheter för en förbättrad T-Sonic rengöring samt anti-aging system vilket innebär att denna rengöringsborste ger 8000 pulseringar per minut vilket löser upp orenheter och smuts från porerna på ett effektivt och enkelt sätt samtidigt som den erbjuder effektiv anti-aging. Den har 36% tjockare silikon vilket gör den mjukare, lenare och bekvämare att hålla i. FOREO LUNA™ 2 for Normal Skin passar dig som har normal hudtyp som önskar en djupgående rengöring samtidigt som huden vårdas och nyttjar rengöringsborstens anti-age egenskaper.

Specifikationer

  • Färg: ljusrosa.

  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.

  • LUNA™ 2 finns i fyra olika modeller anpassade till alla hudtyper.

  • För normal hud.

  • Laddare medföljer.

  • Instruktioner & äkthetskort medföljer.

  • Upp till 450 användningar per full laddning.

  • Mjukt silikon.

  • 100% vattentät.

  • 2 års garanti.

Användning

Steg 1: Applicera din vanliga rengöringsprodukt.

Steg 2: Blöt LUNA™ 2 och aktivera rengöringsläget.

Steg 3: Massera in rengöringen i ansiktet med LUNA™ 2 i rengöringsläget under 1 minut.

Steg 4: Tvätta av och torka ansiktet och applicera valfri hudvårdsprodukt.

Steg 5: Aktivera anti-aging-läget på LUNA™ 2. Håll anti-aging-ytan på borsten i 1 minut mot de områden där rynkorna ofta uppträder.

Upprepa steg 2: Svep produkten återigen över kinderna. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av apparaten, och skölj ansiktet. Denna rutin bör ta 1 minut.

FOREO LUNA 2 for Normal Skin

Artikelnummer: 40687

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt