Hugo Boss
Ma Vie Intense

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 299kr
20%
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Boss Ma Vie Intense EdP är en fräsch och fyllig doft som kombinerar noter från upplyftande kaktusblomma, subtilt blommiga rosenknoppar och intensivt cederträ. Ma Vie fångar essensen av "the BOSS woman"; feminin, stark och självständig!

Toppnoten av kaktusblomma fångar den uppfriskande fräschören hos denna härdiga ökenväxt. Kaktusen är känd för sin osedvanliga livsglädje, och dess doft framkallar en sprudlande och upplyftande känsla som inspirerar BOSS-kvinnan att leva livet fullt ut och njuta av varje stund.

Hjärtnoten består av en intensiv och välkomponerad blombukett av rosa freesia och kronblad av jasmin i kombination med skira rosenknoppar.

Den varma basen av cederträ och ambra förstärks av eleganta och sensuella noter av vanilj. Det ger en boost av självsäker kvinnlighet och inspirerar BOSS-kvinnan att ta en paus och njuta av en stund för sig själv.

Artikelnummer: 33130

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt