Calvin Klein Parfym

Få människor känner inte till Calvin Klein. Oavsett om det är från deras kläder, eller deras dofter, så kan man vara överens om att Calvin Klein står för kvalitet och modern design.

Ett av världens största dofthus, Calvin Klein, erbjuder ett brett sortiment i sin doftportfölj för att alla ska kunna hitta sin favorit. Calvin Klein är ett ungt sportmodeföretag som idag utgörs av bland annat kläder, klockor, heminredning och dofter. Deras absolut första parfym kom 1978 och hette – Calvin Klein! De var också ett av de första företagen som lanserade unisexparfym – CK One. Oavsett om du letar efter sportiga, friska dofter eller lite djupare mer intensiva parfymer kan Calvin Kleins dofthus erbjuda både damparfym och herrparfym för olika tycke och smak. Nedan har Calvin Klein några tips så att du enkelt ska kunna hitta doften som passar just dig!

Eternity & CK One: Dessa dofter står för den klassiskt fräscha delen inom Calvin Klein och är eviga favoriter man inte kan tröttna på.
Euphoria: Dessa dofter erbjuder en sensuell, lockande känsla och förför dina sinnen med orientaliskt blommiga doftnoter.
Encounter & Encounter Fresh: För dig som älskar maskulint självsäkra dofter! För mannen som vet vad han vill och alltid har kontroll.
Beauty: De feminina dofterna som passar perfekt för den eleganta kvinnan som älskar glamour.
Reveal: En perfekt balans mellan lyxigt materialval, färgpoesi samt en känsla av ren enkelhet och naturlig lätthet.
Obsessed: En ny tolkning av Obsession, en av 90-talets mest ikoniska ansikte och doftkampanj. Orientaliska dofter som spelar på de känslor som ett doftminne kan locka fram. En mix av minnen och åtrå, maskulint och feminint, dåtid och nutid. De nya dofterna ger ett eko från originalen, med omformulerade doften för honom och henne idag.

Filtrera