bareMinerals
BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
405 kr
405 kr
Variant : Warm 07 2.5 g
Beskrivning

barePRO™ 16-Hour Full Coverage Concealer är en lyxigt krämig, högpigmenterad concealer som lätt jobbas ut över huden och ger upp till 16 timmars full täckning. Concealern har en mjuk lättviktig formula och är mycket lättjobbad. Den täcker enkelt mörka ringar och blemmor utan att lägga sig i linjer. Formulan är vattenfast och har en utjämnande effekt samt ger en mjuk, matt finish.

barePRO™ 16-Hour Full Coverage Concealer innehåller liksom bareMinerals' två barePRO™ Foundations, Mineral Lock™ Long Wear Technology för en lång hållbarhet. Dessutom innehåller concealern hudvårdande antioxidantrik hallonfröolja, svartvinbärsfröolja och silverrips för att ge näring, återfukta och skydda huden. Det bekväma stickformatet gör att du lätt kan ta med concealern i väskan och bättra på under dagen om du behöver.

  • Full täckning

  • Sitter i upp till 16 timmar

  • Vattenfast

  • Vegansk + Cruelty Free

Upptäck mer som BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.