rms beauty
Lip2cheek

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
415 kr
415 kr
Variant : Spell 4,8 g
Beskrivning

lip2cheek har en unik formula som återfuktar och skyddar huden, samtidigt som den innehåller rikligt med mineralpigment för att ge en vacker och naturlig finish. RMS Beautys nyanser av lip2cheeks är resultatet av Rose-Marie Swifts 20-åriga erfarenhet av att sminka världens vackraste ansikten och är smickrande lättburna färger som smälter in fint och blir ett med din hud. Varje färg består av närande, råa ingredienser och sträcker sig från ungdomliga, skira nyanser till mer intensiva och färgstarka. Färgernas utseende kan variera på vissa dataskärmar, men ser generellt ljusare ut vid applicering på huden.

Appliceras sparsamt med fingrarna eller borste/svamp. Upprepa för en mer intensiv färg på läppar och kinder. För att få mer skimmer eller en lättare och mjukare färg, applicera living luminizer över lip2cheek-färgerna.
För bästa resultat på extra torra läppar, lägg ett tunt lager lip & skin balm innan lip2cheek.
Kan även användas som en ögonskugga, men dock ej på alla hudtyper eftersom den kan lägga sig i ögonlocksvecken då den innehåller återfuktande oljor.
Smile är en fräsch korallfärg med en rosa underton.

Upptäck mer som Lip2cheek

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.