OPI Nagellack

Här finner du ett otroligt varumärke med en hel värld av fantastiskt kulörutbud. OPI erbjuder alla färger du någonsin kan tänka dig, och också med en fantastisk kvalité. Märket grundades utav George Schaeffer redan år 1981, och har sedan dess tagit världen med storm. OPI nagellack finns idag i över 100 länder världen över, och det säljs otroliga 55 miljoner flaskor utav färg och nagellacksvård varje år - helt otroligt, eller hur? Märket finns i många butiker, och är också mycket vanligt på nagelsalonger. OPI är kända för sina generösa flaskor med en perfekt borste som gör varje applicering lätt och effektiv, men också för sina väldigt genomtänkta och roliga namn.

Hos OPI finner du ett exklusivt sortiment med fokus på nagellack och nagelvårdsprodukter. OPI är världsledande inom naglar där ledordet är kvalitet för dina naglars välmående. Med hög standard på varje nagellack blir varje upplevelse unik genom nya kollektioner och nyanser baserade på säsong. Missa inte heller deras produkter för kropp och händer.

Genom sina kreativa samarbeten lanserar OPI ständigt nya kollektioner som kommer i limiterad upplaga - då baserade på filmteman, aktuella händelser, religioner, serier, världsdelar och andra teman. Kollektionerna lanseras både med minilack för dig som vill testa dig fram, och full-size-lacken för dig som fallit pladask för en färg och som du vill ska finnas på dina naglar en längre tid framöver.

Via vårt Beauty Magazine hittar du inspiration där vi på eleven visar swatches på olika nagellack. Ta t.ex del av kollektionen New Orleans från OPI. Se även OPI's kollektion Infinite Shine. OPI's trestegsystem Infinite Shine ska resultera i högglansiga naglar med lång hållbarhet. Lacken ska på så sätt efterlikna gellack med undantag av att man inte behöver använda LED-lampor för att lacken ska härda.

Se alla kollektioner från OPI.

Filtrera