IsaDora
Chrome Nails Powder

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Mirror Silver 6 ml
Beskrivning

Haka på krom-trenden och gör dina naglar skinande med IsaDora Chrome Nail Powder Mirror! Denna ultrametalliska puderfinish ger en kromad spegeleffekt. Tillsammans med valfritt Isadora Wonder Nail Polish och det speciella topplacket Chrome Nails Fixing Top Coat kan du få till denna snygga trend lätt och enkelt hemma, helt utan UV-lampa! #chromeyournails

Observera att Chrome Nails Fixing Top Coat är nödvändigt för att kunna få till denna effekt då det är fritt från lösningsmedel, om du använder ett annat "vanligt" överlack så kommer lösningsmedel att smälta igenom den kromade utan och förstöra spegeleffekten. Om du inte använder topplack alls så tvättas pudret av med vatten.

  • Färg: Silver

  • Kan användas tillsammans med valfritt Isadora Wonder Nail Polish

Användning

1: Applicera ett tunt lager av valfritt IsaDora Wonder Nail på ena handens naglar. Låt torka i upp till 2-3 minuter till lacket är "touch dry".
2: Häll en liten mängd av Chrome Nail Powder i locket. Pudret är väldigt koncentrerat så tänk på att lite räcker långt! Plocka upp puder med ena fingertoppen och gnugga det varsamt mot nageln tills du fått till en skinande yta.
3: Applicera ett lager av Chrome Nails Fixing Top Coat för att skydda och fixera krom-effekten. Låt torka ordentligt och upprepa på andra handen.

Tutorial

Observera att det endast är Chrome Nail Powder Mirror som ingår i denna produkt, bilden är till för att visa användningsordningen.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Chrome Nails Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt