Ardell
Duo Eyelash Adhesive

(12 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Clear
Beskrivning

Världens mest sålda franslim till lösögonfransar som används av både professionella som hemanvändare. Det torkar utan att lämna några spår och är vattenfast.

Lägg på din ögonskugga, mascara och eyeliner innan du fäster dina lösögonfransar.

Innehåll: 7 g

Artikelnummer: 49885
Användning

  1. Applicera en tunn linje längs basen på lösögonfransen. (Applicera aldrig lim direkt på dina ögonlock.)
  2. Låt limmet fästa i 30 sekunder eller tills det blir aningen segt. Under tiden ska du hålla ögonfransen i båda ändarna och böja den fram och tillbaka och forma den som en hästsko. Detta gör att fransen passar perfekt och sitter bekvämt på ditt ögonlock.
  3. Centrera fransen nära din egen fransrad och pressa ändarna på plats. För att få fransarna att sitta ordentligt, pressa försiktigt från ena kanten till den andra tills limmet har torkat.

Borttagning av lösögonfransar

Ta försiktigt i ytterkanten på fransen och lyft varsamt bort den, jobba utifrån och in mot ögonvrån. Sköt om dina lösögonfransar genom att ta bort alla limrester när du avlägsnat dem och tvätta dem regelbundet. Applicera ny och fräsch DUO vid varje användning. För att få rätt mängd och flöde på limmet, var noga med att ta bort torra och hårda rester från toppen av tuben.

Ingredienser

Fragrance (Parfum),Water,Cellulose Gum,Ammonium Hydroxide,Sodium Dodecylbenzenesulfonate,Rubber Latex,Formalin Solution

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Duo Eyelash Adhesive

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt