Sweed Lashes
Individuals Ida Ekman Flair

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Sweed Lashes Individuals Ida Ekman Flair

Sweed Lashes Individuals Ida Ekman (3D) är individuella fransar i singel, dubbla och trippla klungor i olika längder skapade i samarbete med en av Finlands främsta makeup-arister, Ida Ekman. Ida är känd för sin kreativitet och framträdande stil.

"Jag vill att mina fransar skall representera mig som artist. Jag gillar vågade, träffsäkra och extraordinära stilar. Som makeupartist kan jag uttrycka min kreativitet med makeup och blev därför superglad när jag fick göra detta samarbete med Sweed Lashes. Jag älskar att skapa unika stilar och att avsluta med stora 3D-fransar för att komplettera den slutgiltiga looken. Mina fransar kommer i en röd box, vilket är helt min stil. Naturligtvis är mina fransar cruelty free och veganska. Jag vill att du skall våga utmana dig själv och hitta nya sätt att lägga makeup. Våga ta ut svängarna och glöm inte bort att ha kul på vägen!

xoxoIda Elina."

Alla fransar är framtagna av en av Sveriges mest framstående makeup-artister och har ett unikt genomarbetat fäste i genomskinlig bomull som gör dem enkla att använda för såväl professionella som nybörjare. Fransarna är handknutna, av högsta kvalitet och kan användas upp till 10 gånger. Alla Sweed Lashes förpackningar är tillverkade av obestruket papper och återvinningsbar PET-plast.

  • Storlek: Singel 7 mm, Dubbel 10+12 mm, Trippel 10+12 mm.
  • Singelfransar.
  • Färg: Svart.
  • I samarbete med Ida Ekman
  • Syntetiskt hår.
  • Lim ingår inte.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.