Joico
Joico Color Balance Blue Shampoo

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Blåshampoo som nøytraliserer oransje toner i brunt og lysnet mørkt hår 1000 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Color Balance Blue Shampoo neutraliserar oönskade koppartoner/ orangeaktiga toner i blekt naturligt mörkbrunt hår. Blått neutraliserar koppartoner/orangeaktiga toner i blekt/slingat naturligt mörkbrunt hår. En blandning av grönt te, antioxidanter och solskydd som skyddar mot både fysiska och miljömässiga faktorer som får din hårfärg att blekna. Det är bevisat att vår kraftfulla teknologi reparerar och återuppbygger skadat hår och förhindrar skador i upp till 25 tvättar.

Användning:
Använd schampot och balsamet tillsammans 2–3 gånger i veckan. Applicera en liten mängd schampo i vått hår. Massera in det tills skummet har en jämn färg. Låt sitta i 3–5 minuter och skölj sedan ur. Upprepa om nödvändigt. Applicera därefter en liten mängd balsam i rent, fuktigt hår. Kamma igenom, låt sitta i 1–3 minuter och skölj sedan ur. För att undvika ett överskott av blått pigment kan du ibland använda ett annat schampo och balsam beroende på din hårtyp och dina behov.

Artikelnummer: 95196

Upptäck mer som Joico Color Balance Blue Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.