Kevin Murphy
Kevin Murphy Repair - Me Trio

Ej i lager Fri frakt från 199kr
909 kr
909 kr
Variant : 250 ml, 250 ml, 200 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En ljuvlig trio som är idealisk för dig som önskar stärkande och vårdande hårvård. Du får ett schampo, ett balsam och en hårinpackning som alla hjälper till att vårda håret genom att rengöra, återfukta och stärka.

Detta kit innehåller:
1 x Kevin Murphy Repair-Me Wash
1 x Kevin Murphy Repair-Me Rinse
1 x Kevin Murphy Re.Store
Schampo

Kevin Murphy Repair-Me Wash - en stärkande schampo med kraftfulla proteiner från bambu och silk aminosyror. Detta schampo är sulfatfritt och hjälper till att skonsamt ta bort orenheter samtidigt som det ger håret näring, vårdar, återfuktar, mjukgör och stärker.

Balsam

Kevin Murphy Repair-Me Rinse - en stärkande, vårdande balsam med sheasmör och aloe vera-extrakt som varsamt ''smörjer'' varje hårstrå för att hjälpa till att skydda det mot skador samt göra håret lättare att hantera och ge en vacker glans.

Hårinpackning

Kevin Murphy Re.Store - en rengörande, vårdande hårinpackning med superfood-proteiner som naturligt binder samman fukten i håret för att vårda och stärka skadat hår. Denna inpackning innehåller även aminosyror som hjälper till att vårda hårets elasticitet, styrka och fukt.

Upptäck mer som Kevin Murphy Repair - Me Trio

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.