Clarins
Double Serum Complete Age Control Concentrate

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 225 kr

674 kr 899 kr

Du sparar 225 kr

674 kr 899 kr

Variant : Complete Age Control Concentrate 30 ml
Beskrivning

Det finns hundratals serum, men bara ett Double Serum! Detta fantastiska kompletta serum från Clarins stimulerar hudens 5 vitala funktioner: återfuktning, näring, syresättning, skydd och cellförnyelse - allt för att du ska få så fräsch och vacker hy som möjligt!

Clarins allra senaste innovationer finner du i denna smarta flaska. Serumet innehåller hela 20 olika växtextrakt för att få fram din förlorade fasthet och lyster. Den jämnar även ut din hudton och fina linjer samtidigt som den minskar storleken på dina porer och rynkor. Den består av två serum, tryck en gång på pumpen och du får ut exakt rätt mängd av varje serum. Tillsammans är de oslagbara och ger din hy den bästa behandlingen, så att din hy ska må så bra som den bara kan! Resultatet är ett ungdomligare, vackrare utseende med en fantastiskt fräsch och uppiggande lyster!

  • Stimulerar hudens 5 vitala funktioner.

  • Ålder: Passar från 25 år.

  • Passar alla hudtyper.

  • Täpper inte igen porerna.

  • Dermatologiskt testad.

Användning

25-30 år: Använd som 4 veckors kur när huden är trött och stressad. Applicera morgon och/eller kväll innan dag/nattcreme.

40+: Applicera dagligen morgon och/eller kväll innan dag/nattcreme.

Upptäck mer som Double Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.