Babor
Gentle Cleansing Milk

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
289 kr
289 kr
Variant : 200 ml
Passar ihop med
Babor
200 ml
Beskrivning

Babor Gentle Cleansing Milk är en supermild rengöringsmjölk speciellt som passar alla hudtyper men som är extra fördelaktig för känslig och stressad hud. Tack vare särskilt utvalda ingredienser tillför den fukt till huden, skyddar den mot uttorkning och ger en frisk lyster.

Babor Gentle Cleansing Milk innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammadragande.

  • Passar alla hudtyper, speciellt känslig

  • Djuprengörande

  • Innehåller bisabolol och ingefära som har en lugnande effekt på huden, extrakt från moringa olifiera som hjälper till att binda till sig föroreningar och andra skadliga ämnen, samt majsgroddsolja och panthenol

  • Fri från färgämnen

  • pH: 5.4

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage. Tillsätt lite vatten och massera huden, avlägsnas med rikligt med vatten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product