Babor
Gentle Cleansing Milk

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
289 kr
289 kr
Variant : 200 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Passar ihop med
Beskrivning

Babor Gentle Cleansing Milk är en supermild rengöringsmjölk speciellt som passar alla hudtyper men som är extra fördelaktig för känslig och stressad hud. Tack vare särskilt utvalda ingredienser tillför den fukt till huden, skyddar den mot uttorkning och ger en frisk lyster.

Babor Gentle Cleansing Milk innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammadragande.

  • Passar alla hudtyper, speciellt känslig

  • Djuprengörande

  • Innehåller bisabolol och ingefära som har en lugnande effekt på huden, extrakt från moringa olifiera som hjälper till att binda till sig föroreningar och andra skadliga ämnen, samt majsgroddsolja och panthenol

  • Fri från färgämnen

  • pH: 5.4

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage. Tillsätt lite vatten och massera huden, avlägsnas med rikligt med vatten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product