Babor
HY-ÖL

(3 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
259 kr
259 kr
Variant : 200 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Passar ihop med
Beskrivning

HY-ÖL® är en växtbaserad hydrofil (fettlösande) rengöringsolja och är steg 1 i Babor's Cleansing System. En mild produkte som effektivt rengör din hud från makeup och orenheter samtidigt som den hjälper till att behålla hudens naturliga fettsyramantel för att slippa en stram eller torr känsla efteråt. Oljan har också en antibakteriell effekt på huden och gör den mer motståndskraftig.

HY-ÖL® har kvillajabarkextrakt som sin aktiva ingrediens. Det är ett växtextrakt taget från barken på såpbarksträdet (Quillaja saponaria). Detta extrakt innehåller höra nivåer av saponin som med sina ytaktiva egenskaper hjälper till att stödja oljans rengöringseffekt då den agerar likt en magnet som drar till sig orenheter. Förutom kvillajabarkextrakt innehåller HYL-ÖL® även bisabolol från kamomill som har en lugnande effekt på huden, E-vitamin som är rikt på antioxidanter samt naturlig olja från sesam, jordnöt och sojaböna.

  • Rengöringsolja

  • Passar alla hudtyper & hudtillstånd

  • Kan användas som ögonmakeupremover

  • Fri från konserveringsmedel

  • Kombineras med passande Phytoactive-rengöring (Steg 2) för en skräddarsydd djuprengöring

Innehåll: 200 ml

Användning

Steg 1: Applicera fyra pump HY-ÖL® på torr hud och massera in över ansikte, hals och dekolletage. Oljan löser upp och avlägsnar vatten- och fettlösliga orenheter så som makeup, överflödigt talg och föroreningar.
Steg 2: Följ upp med två pump av passande Phytoactive-rengöring och massera in ovanpå HY-ÖL®. Fukta händerna med vatten och massera huden så att en mjölkig emulsion bildas innan du sköljer av.

Rengöringarna som går att kombinera med HY-ÖL® är:

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product