Babor
Refine Cellular

Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
Gåva vid köp
549 kr
549 kr
Variant : Detox Lipo Cleanser 100 ml
Kampanj

Vid köp av Babor för 699 kr får du nu denna gåva!

Passar ihop med
Beskrivning

Ett lyxigt balm som djuprengör och bidrar med effektivt skydd mot föroreningar. Detox Lipo Cleanser smälter vid kontakt med huden och ger tack vare Lipotherm-formulan en lätt värmande effekt när produkten kommer i kontakt med vatten. Detta hjälper till att öppna upp porerna samtidigt som underliggande orenheter löses upp. När man sedan tillsätter vatten förvandlas balmen till en mjuk rengöringsmjölk.

Innehåller ett detox-komplex med bioflavonoider av citron, broccoli och aloe vera som skyddar huden mot miljörelaterad stress och fria radikaler samt aktiverar hudens eget bildande av detox-enzymer.

  • Djuprengörande

  • Gör huden mer mottaglig för efterföljande hudvårdsprodukter

  • Skyddar mot miljörelaterad stress och fria radikaler

  • Passar alla hudtyper, extra fördelaktig för en stressad, glåmig och trött hy i behov av regeneration, jämnare hudstruktur och förnyad lyster

  • Ingår i Doctor Babor

Innehåll: 100 ml

Användning

Använd morgon och kväll. Applicera 1-2 pump på torr hud med lätt massage över ansikte, hals och dekolletage. Fukta sedan händerna och massera huden tills produkten omvandlas till en mjölkig emulsion, avlägsna sedan med vatten.

Artikelnummer: 52747

Upptäck mer som Refine Cellular

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.