Elemis
Pro-Radiance Cream Cleanser

3stars stars, based on 1 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
475 kr 475
475 kr 475
Variant :
Passar ihop med
Elemis
Cleansing Facial Toner 200ml
Beskrivning

En djupt rengörande kräm som samtidigt hjälper till att skydda huden mot dagliga föroreningar. Löser skonsamt upp smuts och smink för att lämna huden fräsch och med strålande lyster.

Elemis Pro-Radiance Cream Cleanser är formulerad med moringafröpeptid, balanserande kardborre och antioxidantrik noni och assaifrukt. Aktiv och väldoftande brasiliansk apelsin, lavendel, ylang ylang och patchouli sveper in ansiktet i härlig doft och vårdande fukt.

Innehåll: 150 ml

Huvudingredienser
  • Moringa - en exotisk olja rik på skyddande antioxidanter.

  • Ylang Ylang - en essentiell olja som ger huden en avslappnande effekt, samt verkar antiseptiskt, mjukgörande, utslätande och uppiggande.

  • Acai - näringsrik med proteiner, vitaminer, sockerarter och spårämnen. Med C-vitamin och kraftfulla antioxidanter.

Användning

Värm mellan händerna och massera över huden med lätt cirkelrörelser. Låt verka i 1-2 minuter för att lösa upp smuts och smink. Avlägsna med en varm bomullsvante, och torka därefter ansiktet torrt med en ren handduk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product