Foreo
UFO Mini

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
20%
Variant : Fuchsia
Beskrivning

Ta fram lystern i din hud
FOREO UFO Mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO Mini's innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster - på bara 90 sekunder.

Hyper-Infusion
FOREO UFO Mini jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.

Framtidens hudvårdTill skillnad från traditionella sheetmasker erbjuder UFO Mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

En helt ny innovation inom ansiktsmasker
FOREO UFO Mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.

Vad skiljer UFO Mini från originalet?
FOREO UFO Mini är identisk med original-UFO förutom den lilla skillnad att UFO Mini inte har den kylande effekten utan istället endast jobbar med värme samt alla tre LED-ljus.

Specifikationer

 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna Make My Day och Call It a Night.

 • UFO Mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna samt T-Sonic- pulseringar för att föra aktiva ingredienser djupare in i huden.

 • Värmeterapi värmer huden för att mjuka upp och öppna porerna, vilket hjälper maskernas ingredienser att tränga in till hudens innersta lager.

 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att gemaximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage.

 • UFO använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att erbjuda tre photofacials - anti-age (rött LED-ljus),lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).

 • Rött LED-ljus reducerar och förebygger tecken på åldrande samy stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy.

 • Grönt LED-ljus ljusar upp glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost.

 • Blått ljus dödar bakterierna som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy.

 • FOREO UFO paras med den speciellt utformade appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic- pulseringarnas intensitet, ljusstyrka och värme/kyla.

 • Gjord av medicinskt silikon.

 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät.

 • Två års garanti.

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO Mini och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO Mini varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Artikelnummer: 54846

Upptäck mer som UFO Mini

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt