My Clarins
Re-Move Purifying Cleansing Gel

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
225 kr
225 kr
Variant : 125 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Move Purifying Cleansing Gel är en löddrande rengöringsgelé som noggrant rengör din hud och lämnar den klar och fräsch. Den blå gelén är lättviktig, fräsch och löddrar varsamt vid kontakt med vatten. Den har en diskret doft av blommiga noter.

Den är berikad med bl.a Moringa-extrakt som förbättrar avlägsningen av partikelföroreningar, Älggräs-extrakt som rengör huden genom att reducera talkörtelns aktivitet samt ekologiskt pomeransblomvatten som mjukgör och gör huden smidig.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar alla hudtyper.

  • Löddrande rengöringsgelé.

  • Diskret doft av blommiga noter.

  • Upp till 91% av ingredienserna har naturligt ursprung.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 125 ml

Användning

Använd morgon och/ eller kväll. Skapa ett lödder av lite produkt i fuktade händer och svep därefter över fuktat ansikte och hals. Massera med lätta, cirkelformande rörelser, undvik ögonkonturen.

Det går också bra att utföra Clarins professionella Anti-Pollution Cleansing Method. Skölj väl med kallt vatten på morgonen och ljummet vatten på kvällen.

My Clarins

Upptäck mer som Re-Move Purifying Cleansing Gel

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.