Pixi
Double Cleanse

(6 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Kampanj

Medlemserbjudande: Vid köp av hudvård/smink för 999 kr får du just nu en Facial Cleansing Brush! Bli medlem och logga in för att ta del av erbjudandet. Använd koden GLOW i kassan.

Passar ihop med
Beskrivning

En smidig rengöringsprodukt där du får 2 formulas i en och samma burk. Ena sidan är en fast rengöringsolja för effektiv makeupborttagning och solskydd, och den andra sidan en rengöringskräm som noggrant avlägsnar eventuella makeup-rester och verkar förberedande för dina efterföljande hudvårdsprodukter. Dubbelrengöring har aldrig varit enklare!

  • Skapad av hudvårdsexperten Caroline Hirons

  • Fri från parfym & parabener

  • Ej testad på djur

Nyckelingredienser rengöringsolja
  • E-vitamin skyddar & vårdar

  • Kameliaolja bidrar med Omega

  • Nattljusolja har en återfuktande, närande & återställande effekt på huden

Innehåll: 2 x 50 ml

Användning

Använd varje dag på kvällen. Ta en ärtas storlek av den fasta rengöringsoljan och applicera på torr hud. Massera över ansiktet och avlägsna med fuktig rengöringsduk eller vatten. Ta sedan en lite större mängd rengöringskräm och massera noggrant över huden, avlägsna med fuktig rengöringsduk.

Artikelnummer: 67652

Upptäck mer som Double Cleanse

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt