By Wishtrend
By Wishtrend Acid-Duo 2% Mild Gel Cleanser

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

En ansiktsrengöring med lågt pH-värde på 5,5 som bevarar den känsliga hudbarriären, samtidigt som den exfolierar milt med 1% LHA (Capryloyl Salicylic Acid) och 1% PHA (Gluconolactone). LHA har liknande porrengörande egenskaper som BHA, men penetrerar inte lika djupt, vilket är optimalt för en känslig hud. LHA har även antibakteriella och anti-inflammatoriska egenskaper samt verkar porförminskande och talgbalanserande på huden, medan PHA binder rikligt med fukt. Cyanocobalamin (Vitamin B12) ger upphov till den rosa fägen.
Rengöring med lågt pH 5,5.
Exfolierar milt med PHA och LHA.
Återfuktar och reducerar förstorade porer.
Förtvätta gärna med en oljerengöring om du bär makeup eller solskydd för att befria huden från oljor innan djuprengöringen.

Artikelnummer: 93661
Dosering & Användning

Använd som rengöring dagligen eller 2-3 gånger i veckan, beroende på hudtyp. Undvik att använda denna rengöring tillsammans med andra exfolierande produkter.
Applicera alltid ett högt UV-skydd som sista steg dagtid när du använder produkter med syror, då huden kan bli mer solkänslig. Det är viktigt att återapplicera under dagen för att få ett optimalt skydd. Vid aktiv solning rekommenderar vi en paus från syror.

Upptäck mer som By Wishtrend Acid-Duo 2% Mild Gel Cleanser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt