Clarins
Extra-Firming Yeux

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
599 kr
599 kr
Variant : 15 ml
Beskrivning

Clarins Extra-Firming Eye Serum är en intensivt behandlande ögonkräm för alla 40+ som önskar fasthet och utslätande effekt på rynkor kring ögonpartiet. Den kombinerar den utslätande effekten av ett serum med komforten av en balm. Den hjälper även till att reducera svullnad och mörka ringar under ögonen för en piggare look.

Den har en rik, mjuk mousse-textur som ger en omedelbart fräsch och mjuk känsla. Den innehåller bl.a Kängurublomma som bevarar hudens ungdomliga reservoar för att förbättra fibroblasternas regeneration tillsammans med Mitracarpus-extrakt som hjälper till att stimulera kollegen-syntesen och förstärker länken till fasthet i dermis. Ekologiskt havresocker formar en "film" på hudytan som varsamt stramar upp dragen medan hästkastanj och koffein hjälper till att reducera påsar under ögonen. En ny generation pärlemor verkar lysterfrämjande och ekologisk sötmandelolja ger näring. Betain och glycerin är fuktgivande med anti-pollution complex skyddar mot skadliga effekter från föroreningar från miljön.

  • Anti-age.

  • Ger en fräschare, piggare look.

  • Ålder: 40+

  • Oftalmogoliskt & dermatologiskt testad.

  • Anpassad för kontaktlinsbärare & känsliga ögon.

Innehåll: 15 ml

Användning

Värm en liten mängd produkt mellan fingertopparna. Applicera med pressande rörelser under ögat, med start från inre vrån ut mot yttre vrån. Applicera därefter med pressande rörelser på övre ögonlocket, från inre vrån ut mot yttre vrån av ögat.

Upptäck mer som Extra-Firming Yeux

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.