100% Pure
Organic Argan Oil

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

100% Pure Organic Argan Oil

En 100% ekologisk arganolja som är känd för sina vårdande egenskaper. Rik på E-vitamin, fenoler, karotener, squalene och essentiella fettsyror. Dessa verkar djupt återfuktande, vårdande och mjukgörande. Kan användas på rengjort ansikte, i håret, på nagelbanden eller någon annanstans där kroppen behöver fukt.

  • 100% naturlig & 100% vegansk.
  • Fri från gluten.

Innehåll: 50 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Argania Spinosa Kernel Oil (100% Pure Certified Organic Argan Oil)* * Certified Organic

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt