Clarins
Mission Perfection Serum

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

Du sparar 139 kr

556 kr 695 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Clarins Mission Perfection Serum är ett ljuvligt pionjärserum som hjälper till att reducera synbarheten av mörka fläckar och jämnar ut hudtonen för en vacker, strålande lyster! Tack vare växter och vetenskap så har Clarins tagit fram detta härliga serum som är idealisk för dig som önskar reducera synbarheten av mörka fläckar, pigmentfläckar, grå hy, rodnad, skuggade partier och aknemärken. Det hjälper till att jämna ut och ge lyster till din hy utan att förändra den naturliga hudtonen.

Clarins Mission Perfection Serum är en uppfräschande emulsion och är berikad med bl.a acerola-extrakt som är ett kraftfullt växtextrakt som hjälper till att förebygga att pigmentrubbningar uppstår. Det är även berikat med hexylresorcinol som hjälper till att reducera synbarheten av mörka fläckar, samt gingko biloba-extrakt som hjälper till att bevara hudens lyster medan varsamma fruktsyror reducerar synligheten av pigmentfläckar och ger en jämnare ton. Dess universella korallnyans kan anpassa sig till alla hudtoner.

  • Passar dig med pigmentfläckar & mogen hy.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera morgon och/eller kväll på väl rengjort ansikte. För bästa resultat, använd gärna tillsammans med ett högt solskydd.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.