I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 351 kr

818 kr 1169 kr

Du sparar 351 kr

818 kr 1169 kr

Variant : Brightening Facial Treatment 30 ml
Beskrivning

Correcting Brightening Facial Treatment är ett serum med en kraftfull sammansättning av uppljusande växtextrakt och Acti-5 Brightening Complex - en kombination av växtextrakt och beprövade verksamma ämnen som samarbetar för att reducera produktionen av melanin, verka uppljusande på huden samt förebygga uppkomsten av fina linjer & rynkor.

  • Verkar uppljusande genom att reducera bildandet av melanin och förebygger samtidigt uppkomsten av fina linjer & rynkor

  • En komplett multi-facetterad metod för att effektivt reducerar pigmentförändringar som uppstått pga. ökad ålder, solskador, trauman samt hormonella förändringar

  • Ger omedelbart huden en klar och fräsch lyster

Innehåll: 30 ml

Huvudingredienser
  • Palmaria Palmata Extract (Rödalg) - Styr de principiella stegen i hudpigmentering. Det gör åldersfläckar ljusare och mindre. Främjar en uppljusning och hudförfining.

  • Brassica Napus Extract - Ett patenterat kliniskt testad botaniskt extrakt som verkar uppljusande och reducerar pigmentförändringar.

  • Kombucha PH (fermenterat svart te) - Mjukgör och förbättrar hudens textur. Reducerar de negativa effekterna av socker på de kollagena fibrerna som försvagar huden.

Användning

Applicera två gånger dagligen för att behandla huden. Följ upp med lämplig fuktcreme. Dagligt solskydd rekommenderas.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.