bareMinerals
Skinsorials

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum 30 ml
Beskrivning

Med en stor passion för vårdande och naturliga ingredienser har bareMinerals tagit fram Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum; en effektiv produkt framtagen specifikt för problemhud, berikad med salicylsyra, lakritsrot och älggräs.

Man har även använt sig av de oljeabsorberande fördelarna från mineralen zink samt naturligt framställda botaniska extrakt för att effektivt men skonsamt reducera och förebygga blemmor samtidigt som serumet också är närande och återfuktande för huden.

  • Dermatologiskt testad

  • Ingår i Correctives-serien

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera 3-4 droppar på rengjort ansikte. Använd morgon och kväll efter bareMinerals Skinsorials SkinLongevity Vital Power Infusion, under din ansiktskräm. Undvik ögonområdet. Om torrhet eller flagnande hud uppstår minska användningen till en gång per dag eller varannan dag.

En oljefri formula jobbar på tre sätt för att förbättra hudens utseende:

1. Bekämpar blemmor: Främjar hudens naturliga klarhet. Kombinationen av ingredienser hjälper effektivt till att reducera blemmor och förebygger nya utbrott. Den oljeabsorberande mineralen zink hjälper till att få bukt med överflödig olja som annars kan leda till att blemmor uppkommer.
2: Har en rogivande effekt på huden: Älggräs extrakt hjälper till att uppmuntra hudens naturliga försvar mot bakterier som kan orsaka blemmor, och lakritsrot extrakt hjälper till att hålla huden lugn och reducerar synligheten av rodnad.
3: Jämn textur: Innehåller ett hudutjämnande komplex med algextrakt för att bibehålla huden mjuk och förebygga torrhet som kan leda till grov textur och flagnande hud.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.