Beautyblender
Blotterazzi

(8 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 2 Pcs
Beskrivning

Beautyblender Blotterazzi™ - likt blotting paper, fast i svampform och återanvändbar! Blotterazzi™ är en rengöringsbar, återanvändbar blotting sponge, för att du ska kunna reducera glans och överflödigt sebum i ansiktet med precision.

Den har det prisbelönta Beautyblender®-materialet som hjälper till att absorbera överflödig olja utan att störa din makeup och lämnar huden med en matt, strålande look. Idealisk för touch-ups när du är på resande fot, då du får 2 Blotterazzi™ i en praktisk hygienisk förpackning med inbyggd spegel.

  • Inbyggd spegel i förpackningen.

  • Använd torr.

  • Absorberar överflödig olja utan att störa din makeup.

  • Prisbelönta Beautyblender®-material.

  • Hygienisk förpackning med ventilerad baksida & avskiljare.

  • Beautyblender Blotterazzi™ är handgjord i USA.

Användning

Använd Blotterazzi™ torr. Tryck varsamt produkten med den spetsigare sidan mot mindre områden av ansiktet, som t.ex vid näsborrar och den större, rundade sidan på större områden som t.ex panna för att absorbera överflödig olja och fräscha upp din makeup.

Rengör med hjälp av Beautyblender Cleanser eller Beautyblender Blendercleanser Solid.

Upptäck mer som Blotterazzi

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product