Clinique
Blackhead Solutions

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 57 kr

228 kr 285 kr

Du sparar 57 kr

228 kr 285 kr

Variant : Self-Heating Blackhead Extractor 20 ml
Beskrivning

Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor är en varsam men effektiv behandling för att reducera pormaskar utan vare sig smärta eller risk för skada- och onödig påfrestning för huden. När du mixar den unika formulan med vatten utvecklas en värmande känsla som omedelbart öppnar tilltäppta porer för enkel tömning på smuts, överflödigt talg samt restprodukter. Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor hjälper även till att förebygga framtida tilltäpptheter.

En aktiv blandning av salicylsyra och glukosamin avlägsnar döda hudceller medan diatomacéjord, bambupulver och pimp exfolierar- och förfinar hudtexturen. Huden lämnas djuprengjord, balanserad och med en fräsch, klar utstrålning.

  • Passar alla hudtyper

  • Fokuserar på tilltäpptheter/pormaskar

  • Ger en värmande känsla i kontakt med vatten

  • 100% parfymfri

  • Oljefri

Innehåll: 20 ml

Användning

Skruva av locket och avlägsna förseglingen. Applicera produkt på ren, torr hud. Skruva tillbaka locket. Blöt hud för att aktivera värme. Massera med applikatorn under 15-30 sekunder, skölj sedan av.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product