Foreo
ESPADA

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 292 kr

1167 kr 1459 kr

Du sparar 292 kr

1167 kr 1459 kr

Variant : Pink
Beskrivning

FOREO presenterar ESPADA™, ett revolutionerande verktyg när det kommer till att tackla blemmor och acne. ESPADA™ använder sig utav blått LED-ljus som tillsammans med vibrerande T-Sonic™-teknologi angriper finnar med otrolig precision och hjälper till att förebygga acne/blemmor/pormaskar vid källan för en klarare och fräschare hud, med en behandling som går effektivt och snabbt utan att orsaka onödig irritation på huden i processen.

Terapi genom blått LED-ljus innebär att energin från ljuset tar sig ned i porerna och verkar bakteriedödande på Propionibacterium Acnes, den specifika bakterien som orsakar acne. Kombinationen med ESPADA's unika T-Sonic™-pulseringar hjälper LED-ljuset att ta sig djupare ned i huden för en förstärkt effekt. Behandlingen är helt smärtfri och enkel att utföra.

Den övre delen av ESPADA™ är täckt med en bakterieresistent silikon, vilket förebygger spridningen av aknebakterier samtidigt som den är skonsam mot känsliga områden. Den är bekväm att hålla och har ettsnabbtorkande, icke-poröst yttre just för att förhindra bakterietillväxt.

  • Framtagen för att förebygga- och reducera acne/blemmor/orenheter

  • Skonsam & effektic

  • Kombinerar blått LED-ljus och T-Sonic™-pulseringar för maximal effekt

  • Bakteriedödande

  • Smidig och lätt att använda

  • 2 års garanti

  • 10 års kvalitetsgaranti

Användning

Rengör ansiktet från makeup och orenheter. ESPADA's blåa LED-ljus är gör sig mest effektivt på rengjord och torr hud. Pressa ned knappen för att starta produkten och rikta den mot problemområdet, sikta med den lilla röda lampan.

LED-ljuset och T-Sonic™-pulseringar aktiveras när produkten kommer i kontakt med huden. Håll apparaten över problemområdet under 30 sekunder. Efter att timern har indikerat att det gått 30 sekunder, repetera upp till 4 gånger eller flytta apparaten till ett nytt området som du vill ta hand om.

Under/efter användning kan du uppleva att huden känns varm, och det kan uppstå en temporär rodnad inom 24 timmar. Även temporär förändring i hudtonen kan uppkomma, skulle det hålla i sig i längre än 24 timmar, sluta använda din ESPADA™

Notera att trots kliniska studier så skiljer sig resultatet från person till person.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product