My Clarins
Clear-Out Targets Imperfections

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 37 kr

148 kr 185 kr

Du sparar 37 kr

148 kr 185 kr

Variant : 15 ml
Beskrivning

My Clarins Clear-Out hjälper till att reducera synbarheten av blemmor snabbt och enkelt. Clear-Out är en SOS-behandling som torkar ut och minimerar orenheter. Den lätta gröna gelén fräschar upp och har en medicinsk-inspirerad doft. Innehåller bl.a älggräs-extrakt som rengör huden genom att reducera talgkörtelns aktivitet samt salicylsyra som hjälper till att reducera synligheten av imperfektioner. Portlak-extrakt hjälper till att ge en lugnande effekt på det behandlade området.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • SOS-behandling mot orenheter.

  • Reducerar synbarheten av blemmor.

  • Ekovänlig förpackning.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 15 ml

Användning:

Applicera direkt på imperfektioner morgon och kväll och följ upp med dag- eller nattkräm, eller närhelst under dagen vid "akuta" fall.

My Clarins

Upptäck mer som Clear-Out Targets Imperfections

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.