OFRA Cosmetics
Blemish Treatment Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 60 ml
Beskrivning

Blemish Treatment Mask är anpassad till dig med problemhud såsom, akne, blemmor eller utbrott i samband med hormonell obalans. Masken jobbar med en intensiv formula som hjälper till att torka och reducera blemmor inom bara ett par timmar. Blemish Treatment Mask innehåller svavelsyra som är en kraftfull ingrediens för att verka djuprengörande och bakteriedödande.

  • Glutenfri

  • Vegansk

Innehåll: 60 ml

Användning

Applicera ett tunt lager direkt på blemmor och utbrott på kvällen och låt verka under natten. Tvätta av på morgonen. Vid akne appliceras produkten en gång i veckan över hela problemområdet som en mask och tvätta efter 10 minuter. Undvik kontakt med ögonen!

  • Rekommenderas inte för personer som är allergiska mot svavel

Ingredienser

Cetyl Alcohol,Propylene Glycol,Titanium Dioxide,Microcrystalline Wax,Water,Ethoxydiglycol,Sorbitol,Colloidal Sulfur,Zinc Oxide,Guar Gum,Sage Extract,Montmorillonite,Potassium Alum,Saponaria Officinalis Extract,Peppermint Oil,Horsetail Extract,Horse Chestnut Bark Extract,Xanathan Gum,Hamamelis Virginiana Flower Water,Phenoxyethanol (And) Ethylhexyglycerin,Imidazolidinyl Urea Geranium Maculatum Oil,Geranium Maculatum Oil.

Upptäck mer som Blemish Treatment Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.