Peter Thomas Roth
Pumpkin Enzyme Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
695 kr
695 kr
Variant : 150 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Beskrivning

Pumpkin Enzyme Mask hjälper dig på traven med att exfoliera huden för att ge en jämnare hudton och förbereda huden för återfuktning. Med sina ingredienser arbetar produkten också med att jämna ut hudtonen, reducera fina linjer och rynkor samt ge fantastisk lyster. Dess kraftfulla och högeffektiva exfolierande ingredienser riktar sig till den hy som behöver lyster och anti-age samt hud med mycket tilltäppta porer.

Denna härliga mask arbetar på tre olika sätt för att ge din hy bättre känsla och utseende - den exfolierar med pumpaenzym och polerar med aluminiumoxid samt är berikad med C-Vitamin, för en hy med fantastisk lyster!

Innehåll: 150 ml

Fördelar:

Gör det möjligt att få en mer klarare hudton genom att exfoliera. Har en utjämnande effekt genoma att främja cellförnyelsen. Den ger även en fantastisk lyster!

  • Aluminumoxid - Kristaller ger en effektiv fysisk exfoliering för att föryngra en hud utan lyster.

  • Pumpaenzymer- Exfolierar skonsamt bort döda hudceller.

  • Glykolsyra- en AHA, peelar och tar fram en fräsch, ungdomlig lyster.

Användning

Applicera ett tunt lager på väl rengjord hy, låt verka i ca 3-7 minuter beroende på hudtyp och hudtillstånd.Använd 1-2 gånger i veckan för bästa resultat.

OBS! Denna produkt innehåller AHA-syra vilket gör att huden blir känsligare. Det rekommenderas att använda SPF när du vistas utomhus under användning av produkten.

Upptäck mer som Pumpkin Enzyme Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product