Babor
Ampoule Concentrates

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 115 kr

344 kr 459 kr

Du sparar 115 kr

344 kr 459 kr

Variant : Repair After Sun
Kampanj

Vid köp av Babor-produkter för minst 399 kr så får du just nu ett set med 3 st härliga ampuller, värde 99 kr. 

Beskrivning

Ett aktivt koncentrat i ampullform som är snabbabsorberande och svalkande med direkt effekt för temporärt mycket känsliga, stressade hudområden. Babor's After Sun har en omedelbart stillande effekt på huden efter vistelse i solen och ger välbehövlig extra vård till solbränd hud genom att hjälpa till med återhämtning.

Formulan har en förebyggande effekt på inflammatoriska processer tack vare extrakt av poria cocos och vass, och stärker hudens motståndskraft och regenerationsförmåga. Perfekt efter en dag i solen och för en hud som visar rodnad, hettar och stramar.

  • Speciellt framtagen för en temporärt irriterad & reaktiv hud t.ex vid solbränna.

  • Reducerar/förebygger rodnad & inflammation

  • Främjar hudens naturliga återhämtning

  • Ingår i Repair

Innehåll: 7 x 2 ml

Användning

Babor Ampoule Concentrates går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller om man hellre vill använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt, morgon eller kväll. Bryt flaskhalsen och häll fluiden i handflatan. Applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden. Följ upp med passande dag/nattkräm.
Observeras att ampullerna endast är avsedda för utvärtes bruk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Phenoxyethanol,Betaine,Tocopherol,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hydroxide,Panthenol,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Methylpropanediol,Pantolactone,Polyglyceryl-5 Laurate,Poria Cocos Extract,Ethyl Ferulate,Polyglyceryl-5 Trioleate,Citric Acid.,Menthyl Ethylamido Oxalate,PHRAGMITES KHARKA EXTRACT,Disodium Uidine Phosphate

Upptäck mer som Ampoule Concentrates

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.