Babor
Repair Cellular Ultimate Calming Serum

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ett aktivt serum som verkar intensivt rogivande på stressad och irriterad hud, när man t.ex har sovit för lite, exponerat huden för mycket UV-strålning, rökning eller air condition. Ultimate Calming Serum jobbar på att snabbt reducera rodnad, irritation och klåda, den verkar även stärkande på hudens naturligt skyddsbarriär. Vid regelbunden användning kan Ultimate Calming Serum hjälpa huden att upplevas mer balanserad och med en behaglig avslappnad känsla.

  • Passar känslig/stressad hud

  • Reducerar rodnad, irritation & klåda

  • Stärker hudens egna skyddsbarriär

  • Utan doftämnen och syntetiska färgämnen

  • Ingår i Doctor Babor

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring morgon och/eller kväll. Låt produkten absorberas helt och följ sedan upp med passande kräm.

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT Extract ;en unik blandning av växtextrakt och örter så som rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.