Beautyblender
Blotterazzi

(8 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 2 Pcs
Beskrivning

Beautyblender Blotterazzi™ - likt blotting paper, fast i svampform och återanvändbar! Blotterazzi™ är en rengöringsbar, återanvändbar blotting sponge, för att du ska kunna reducera glans och överflödigt sebum i ansiktet med precision.

Den har det prisbelönta Beautyblender®-materialet som hjälper till att absorbera överflödig olja utan att störa din makeup och lämnar huden med en matt, strålande look. Idealisk för touch-ups när du är på resande fot, då du får 2 Blotterazzi™ i en praktisk hygienisk förpackning med inbyggd spegel.

  • Inbyggd spegel i förpackningen.

  • Använd torr.

  • Absorberar överflödig olja utan att störa din makeup.

  • Prisbelönta Beautyblender®-material.

  • Hygienisk förpackning med ventilerad baksida & avskiljare.

  • Beautyblender Blotterazzi™ är handgjord i USA.

Artikelnummer: 38082
Användning

Använd Blotterazzi™ torr. Tryck varsamt produkten med den spetsigare sidan mot mindre områden av ansiktet, som t.ex vid näsborrar och den större, rundade sidan på större områden som t.ex panna för att absorbera överflödig olja och fräscha upp din makeup.

Rengör med hjälp av Beautyblender Cleanser eller Beautyblender Blendercleanser Solid.

Upptäck mer som Blotterazzi

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt