-20%
rabatt

Lancôme
Flash Bronzer Gel Body

Ej i lager Fri frakt

Du sparar 69 kr

276 kr 345 kr

276

Du sparar 69 kr

276 kr 345 kr

276
Variant :
Beskrivning

Lancôme Flash Bronzer Gel Body är en frisk och silkeslen gelé som är lätt att applicera och ger en intensivt gyllene glöd på kroppen! Denna brun-utan-sol ger en optiskt gyllene färg som håller i upp till fyra dagar. Kan med fördel användas ungefär var tredje dag för att behålla den gyllenbruna färgen. Applicera en gång, eller flera gånger i rad för en djupare ton.

Innehåll: 125 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.