Lancôme
Visionnaire Yeux

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
619 kr
619 kr
Variant : Advanced Multi-Correcting Eye Balm 15 ml
Beskrivning

Lancôme Visionnaire Yeux - Lancôme har utvecklat Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector, den första 3-i-1-ögoncremen med LR 2412 som målinriktat reducerar tre tecken på trötthet och ålder. På mindre än en minut blir området runt ögonen optiskt uppljusade och får ett utvilat utseende. Området runt ögonen får en jämnare ton som ger ett friskare, klarare och utvilat uttryck vid daglig användning. Produkten innehåller nyckelteknologierna hydra blur, MDH jasmonat och koffein.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product