Lancôme
Visionnaire Yeux

(2 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr
619 kr
619 kr
Variant : Advanced Multi-Correcting Eye Balm 15 ml
Beskrivning

Lancôme Visionnaire Yeux - Lancôme har utvecklat Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfecting Corrector, den första 3-i-1-ögoncremen med LR 2412 som målinriktat reducerar tre tecken på trötthet och ålder. På mindre än en minut blir området runt ögonen optiskt uppljusade och får ett utvilat utseende. Området runt ögonen får en jämnare ton som ger ett friskare, klarare och utvilat uttryck vid daglig användning. Produkten innehåller nyckelteknologierna hydra blur, MDH jasmonat och koffein.

Innehåll: 15 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Visionnaire Yeux

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt