Chloé
Love Story Eau Sensuelle EdP

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Modehuset Chloé lanserar här sin tredje doft ur den underbara Love Story-serien, och vad som beskrivs som deras mest romantiska och eleganta doft någonsin; Love Story Eau Sensuelle. En varm och feminin doft som med hjälp av vaniljnoter från heliotrop samt amber och sandelträ tar fram en ny, sötare och mer romantisk sida av apelsinblomman som är doftseriens signaturdoft.

Love Story Eau Sensuelle är inspirerad av det romantiska Paris och den mytomspunna bron Pont des Arts, där tusentals hänglås har hängts fast för att symbolisera kärlekshistorier genom tiden och från hela världen. Doften är skapad av Anne Flipo som även varit med och tagit fram de föregående dofterna ur Love Story-serien, tillsammans med Domitille Bertier.

Upplev en unik doft som kombinerar elegans och glädje, som för tankarna till Paris och den romantiska sista timmen på dagen när solen går ner över hustaken och skapar vackra siluetter mot en glödande himmel, för att istället sakta övergå i de glimrande ljusen från staden nedanför. Lanserad 2017.

  • Toppnoter: Citron, yuzu, päron & apelsinblomma

  • Hjärtnoter: Passionsblomma & heliotrop

  • Basnoter: Cederträ, amber, mysk & sandelträ

Artikelnummer: 40809

Upptäck mer som Love Story Eau Sensuelle

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt