Lancôme
La Vie Est Belle Florale

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 299kr
Variant : EdT 50 ml
Beskrivning

La vie est belle är en av de sällsynta dofter som fick ikonstatus redan när den lanserades 2012. Det är en doft som har potentialen att fortsätta utvecklas i nya variationer. Samtliga ärliga, eleganta och fyllda av glädje. Varje doft är en hyllning till livet och lyckan, och nu lanserar Lancôme ännu en tolkning: La vie est belle l'Eau de Toilette Florale.

Anne Flipo och Dominique Ropion är de två framstående parfymörer som har använt de ädlaste materialen för att ge La vie est belle en ny dimension och skapa en ny eau de toilette med namnet Florale. I hjärtat av denna ljuva, florientaliska blomsterdoft sprudlar Osmanthus absolut. Essensen av visdomens blomma ackompanjeras av ackord av fräsch, sammetsmjuk aprikos. Den omedelbara upplevelsen är en lekande lätt och glad doft som blir förtrollande feminin när basnoternas aromatiska touch av finaste läder gradvis utvecklas på huden.

La vie est belle Eau de Toilette Florale förenar Osmanthus med extrakt av rosor som har utvunnits från friska, sammetsmjuka blomsterblad med en fin, sötmafylld doft av honung. Kompositionen är en betagande bukett som bundits med späda, spröda och gröna blad av viol, solgul mimosa och fresia med en tillsats av dyrbar silveriris - roten av den majestätiska vita irisen - som gör denna doft trogen originalkompositionen La vie est belle. I dess hjärta slår patchouli mer distinkt, utsökt och pudrigt än någonsin tidigare. La vie est belle Florale har ett milt och dämpat uttryck som utvecklas fullt ut när de mjuka basnoterna av mysk och ambra till slut gör sig gällande.

Innehåll: 50 ml

Toppnoter

Bergamot, rosépeppar, päronnoter, freesianoter & svartvinbärsknopp

Hjärtnoter

Osmanthus, jasmine, apelsinblomma, ros, magnolia, mimosa- & violnoter

Basnoter

Iris, patchouli, bärnstensträ & mysk

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Artikelnummer: 33183

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt