Lancôme
Miracle Cushion

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 01 Pure Porcelaine 14 g
Beskrivning

Lancôme Miracle Cushion Foundation är ingen traditionell foundation, det är inte ett puder och det är mycket mer än en BB-kräm... Det är en flytande kompakt puderfoundation! Miracle Cushion ger ett perfekt resultat på 10 sekunder med en ny, lätt och fräsch konsistens som är enkel att applicera.

Med en applikator formad som en mjuk och luftig kudde kan man få ett gradvis täckande resultat. Miracle Cushion är berikad med uppljusande aktiva ingredienser för en fantastisk och naturlig lyster, och huden känns återfuktad hela dagen i upp till 8 timmar!

Innehåll: 14 g

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Miracle Cushion

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt