Filorga
Flash-Nude Powder

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
445 kr
445 kr
Variant : 9 ml
Beskrivning

Ett silkeslent puder med aktiva ingredienser som ger dubbelverkande effekt. Smälter in i huden omedelbart med långsiktigt hudvårdande egenskaper och ger ett transparent resutat. Passar alla hudtyper och hudtoner.

  • Omedelbart perfekt resultat
  • Hudvårdande med utjämnande effekt
  • Skydd mot luftföroreningar

Kiselpuder som osynligt smälter in i huden, omedelbart mattande. Fuktgivande hyaluronsyra för anti-uttorkande effekt. Multikorrigerande komplex som verkar mjukgörande, utjämnande och ger lyster. Polysackarider samt botaniskt komplex och moringafrön skyddar mot luftföroreningar.
Applicera morgon i hela ansiktet med en borste efter den dagliga hudvårdsrutinen. Kan även användas som en touch-up under dagen. Skönhetstips! Slå av överskott mot etuiets kant. Svep puderborsten över ansiktet, från mitten och arbeta utåt. Fokusera på T-zonen om den tenderar att bli glansig.

Upptäck mer som Flash-Nude Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.