IsaDora
Velvet Touch Compact Powder

(28 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 13 Soft Nougat Mist 10g 10 g
Beskrivning

IsaDora Velvet Touch Compact Powder är ett kompakt, pressat puder som ger dig ett matt, jämnt och sammetslent resultat med en fräsch finish!

  • Kliniskt testad.

  • Puderpuff medföljer.

Innehåll: 10 g

Artikelnummer: 37279
Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Dimethicone,Methylparaben,BHT,Propylparaben,Silica,Talc,Cetyl Dimethicone,Trimethylsiloxysilicate,Nylon-12,Lauroyl Lysine,Synthetic Fluorphlogopite,Magnesium Ascorbyl Phosphate,CI77891/Titanium Dioxide,),CI77007/Ultramarines,CI77491/Iron Oxides,CI77499/Iron Oxides,CI77492/Iron Oxides,(May contain: Mica

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Velvet Touch Compact Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt