Lumene
Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

(20 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
30%
Variant : 8 g
Beskrivning

Bibehåll en matt look med Sheer Finish Loose Powder! Detta ultramjuka, fina löspuder är den ultimata lösningen för en glansfri look som håller länge. Pudret är ultramjuk och finmalet för att ge en så naturlig finish som möjligt samt bidra med en komfortabel känsla. Sheer Finish Loose Powder hjälper till att "sudda ut" ojämnheter och mjukar upp mindre linjer medan de även verkar talgabsorberande för en matt finish.

  • Transparent löspuder

  • Passar alla hudtyper

  • Matterande

  • Naturlig finish

Innehåll: 8 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 44606
Ingredienser

Mica,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Zea Mays (Corn) Starch,Caprylyl Glycol,Talc,Hexylene Glycol,CI 77492,Magnesium Stearate,(CI 77491,(CI 77891) TITANIUM DIOXIDE,CI 77499) IRON OXIDES

Upptäck mer som Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt