Lumene
Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

(20 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
189 kr
189 kr
Variant : 8 g
Beskrivning

Bibehåll en matt look med Sheer Finish Loose Powder! Detta ultramjuka, fina löspuder är den ultimata lösningen för en glansfri look som håller länge. Pudret är ultramjuk och finmalet för att ge en så naturlig finish som möjligt samt bidra med en komfortabel känsla. Sheer Finish Loose Powder hjälper till att "sudda ut" ojämnheter och mjukar upp mindre linjer medan de även verkar talgabsorberande för en matt finish.

  • Transparent löspuder

  • Passar alla hudtyper

  • Matterande

  • Naturlig finish

Innehåll: 8 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Mica,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Zea Mays (Corn) Starch,Caprylyl Glycol,Talc,Hexylene Glycol,CI 77492,Magnesium Stearate,(CI 77491,(CI 77891) TITANIUM DIOXIDE,CI 77499) IRON OXIDES

Upptäck mer som Nordic Chic Sheer Finish Loose Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product