bareMinerals
One Fine Line Micro Defining Liner

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Sharp Charcoal 0.07 g
Kampanj

Köp två valfria produkter från bareMinerals så får du just nu en lyxig gåva - en necessär fylld med härliga skönhetsfavoriter från bareMinerals, värde 750 kr

Beskrivning

bareMinerals One Fine Line Micro Defining Liner är en ultratunn ögonpenna med en spets på bara 1,5 mm. Den ger en precis applicering längst franslinjen och/eller vattenlinjen. Den uppskruvbara eyelinerpennan är vattenfast, kladdar inte och har en mjuk matt finish med lång hållbarhet.

Den krämiga formulan som innehåller naturliga vaxer glider lätt längs franslinjen och skapar en känsla av fylligare fransar. Passar bra för en tunn markering och när du vill skapa en vinge.

  • Extra tunn eyeliner

  • Oftamologiskt testad

  • Finns i flera färger

  • Innehåller naturliga vaxer

Användning

Vrid försiktigt upp tippen (så mycket som du behöver, pennan inte går att vrida tillbaka). Börja vid yttre ögonvrån och applicera med små drag och arbeta dig inåt längst franslinjen och/eller vattenlinjen.

Upptäck mer som One Fine Line Micro Defining Liner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.