Lancôme
Juicy Shaker

4stars stars, based on 10 reviews
Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Lancôme Juicy Shaker - en innovativ, vårdande läppolja med färgpigment! Med en enastående shake it-applicering, en överraskande tvåfas formula som både innehåller färg och läppvårdande oljor, samt en unik och mjuk ''cushion''-applikator ger den ett överraskande makeupresultat.

Lancôme Juicy Shaker finns i flera strålande färger som i en supermjuk konsistens med sammetsmjuk lyster varken känns klibbig eller kladdig. Kort sagt, en mycket beroendeframkallande ny och chic upplevelse - med en design som man aldrig tröttnar på!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product