Lancôme
Juicy Shaker

(17 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 299kr
Variant : 102 Apri-Cute
Beskrivning

Lancôme Juicy Shaker - en innovativ, vårdande läppolja med färgpigment! Med en enastående shake it-applicering, en överraskande tvåfas formula som både innehåller färg och läppvårdande oljor, samt en unik och mjuk ''cushion''-applikator ger den ett överraskande makeupresultat.

Lancôme Juicy Shaker finns i flera strålande färger som i en supermjuk konsistens med sammetsmjuk lyster varken känns klibbig eller kladdig. Kort sagt, en mycket beroendeframkallande ny och chic upplevelse - med en design som man aldrig tröttnar på!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 34989

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt